Can Nicolau és un viver de planta hortícola ecològica i un centre de Jardineria i un hort públic.

I és que Can Nicolau és moltes coses.

Per començar és un Viver. Som productors de planta ecològica certificada. A casa nostra podràs trobar la més amplia col·lecció de planters hortícoles ecològics i planta aromàtica i culinaria. amb varietats que ni t’hi imagines per poder fer el teu hort. També oferim una gamma completa d’arbres fruiters molts d’ells de producció pròpia ecològica.

En quant a Garden, som un centre de jardineria on trobaràs totes les flors, plantes i arbres que necessita el teu jardí. El guarniment de casa teva es cosa nostra, tests, substrats, adobs, decoració del jardí, barbacoes, i un llarg etcètera que no et permetrà sortir amb les mans buides.

També us oferim totes aquelles eines que necessites per tenir cura del teu hort i jardí, així com els productes fitosanitaris (som proveïdors autoritzats) que necessites per cuidar els teus cultius. Deixa que els nostres tècnics t’assessorin, a casa nostra som tres enginyers treballant!!!

 

 

Però no queda aquí tot, allò que ens fa ser molt especials es que cada any fem un enorme hort, el fem créixer, el cuidem, el mimem, i desprès et deixem entrar i agafar la collita tu mateix!!! Com si fos el de casa teva.

Boníssim!!!

 

 

 

Vine a Can Nicolau. Tenim allò que necessites i gaudiràs d’una bona estona.

T’esperem!!!

 

Follow: