El Centre de Jardineria

El Centre de Jardineria de Can Nicolau es la botiga dels Vivers. Es allà on es pots aconseguir tots els nostres planters i fruiters pel teu hort, les flors, plantes i arbres pel teu jardí i, en definitiva, tot el que necessitis a casa teva per plantar-ho, cuidar-ho, mantenir-ho i fer-ho créixer.

I es que no tan sols tenim material vegetal, per exemple, et podem assessorar i proveir de material de reg per aspersió o degoteig i el automatismes i controladors de reg. Quant, cóm i quan regar.

Som experts en la cura de l’hort i el jardí, deixa’t assessorar pel nostre enginyer i et resoldrà tots aquells problemes que et sorgeixin amb les aplicacions fitosanitàries necessàries en cada moment amb les nostres línies de productes ecològics i fitosanitaris autoritzats per l’ús domèstic de control de plagues i malalties.

Trobaràs tests i jardineres en ceràmica, plàstic i fusta, taules de cultiu i tot el que necessites per omplir-los, terres, substrats a base de turba, adobs, fems orgànics, humus de llombriu. També trobaràs àrids, pedra, bolos, gravilles, marmolines i escorça per fer much. Si treballes directament el sòl, tenim fertilitzants i esmenes per corregir les possibles deficiències.

Treballem una gran selecció d’elements de decoració del jardí, figures, taules, bancs i barbacoes, els podràs gaudir a la nostra exposició, així com malles d’ombreig, antiherbes, brucs i materials d’ocultació.

També podreu aconseguir aquella eina adequada per fer les feines del camp com treballar la terra o l’esporga, i també regadores, cubells, guants, etc.

Ah! No ens oblidem de les nostres mascotes, pinsos de qualitat per gossos i gats!!!

I per descomptat, tot tipus de plantes, arbres fruiters ecològics i ornamentals, arbusts, rosers, aromàtiques i culinàries ecològiques, flor de temporada, planta vivaç, planta aquàtica, palmeres, enfiladisses i per suposat molt, molt planter hortícola ecològic.