Els Vivers

Els Vivers Can Nicolau son productors de planter hortícola, de planta aromàtica i culinària i de fruiters, tot això amb certificat de producció ecològica.

El viver està en funcionament des de 1983 i es inscrit en el Registre Oficial de proveïdors de Material Vegetal amb el número 08-0234. Te un gran tradició en la producció de planta, es va dedicar inicialment al planter hortícola, produint en aquella època planters fets a terra i oferts a arrel nua, a la manera del moment; no va trigar a incorporar la tecnologia a la producció, i en breu es van posar en marxa les produccions de planter en safata i test i els hivernacles. Més tard van arribar les produccions de planta ornamental i en l’últim tram del seu trajecte, les produccions de planters i fruiters certificats ecològics.

Tots tenim un passat…

En planters hortícoles tenim dos formats de treball, els planters per agricultors i pagesos que es fan sota comanda, i els planters per aficionats a l’hort per poder fer vendes al detall i que pugueu fer un hort a la vostra mida.

Tenim una amplia oferta de planters d’horta. El nostre catàleg comprèn més de 150 varietats entre tots els cultius que configuren la nostra col·lecció. Les podreu conèixer, veure i agafar de l’amplia zona d’exposició a on els nostres clients van escollint allò que volem comprar entre tot el que oferim.

Al viver fem varietats tradicionals i d’altres que no ho son tant. Dividim els nostres planters en Col·lecció General amb més de 125 varietats diferents i Col·leccions especials a on tenim moltes sorpreses.

Entre aquestes especialitats podeu trobar tota una col·lecció de varietats orientals, de maduixes, de picants, de planters empeltats…

Podeu consultar tot el nostre llistat de varietats al següent  enllaç:

Varietats de planters hortícoles ecològics.

També trobaràs a les nostres instal·lacions fins a 30 varietats diferents de aromàtiques i culinàries, sis tipus diferents d’alfàbregues, romaní, timó, sàlvia i un llarg etcètera.

Varietats de planta aromàtica i culinària ecològica.

Som productors de fruiters ecològics, tenim un ampli catàleg de producció pròpia que completem amb una selecció de fruiters de producció convencional que ens permet oferir-vos qualsevol tipus de fruiter que necessiteu. A més a més produïm una col·lecció de fruites del bosc i vivaces de l’hort amb tàperes, llorer, safrà i tres tipus diferent d’espàrrec.

Varietats de fruiters i fruites del bosc ecològics i fruiters convencionals